Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szereplők

Főoldal

 

Üdv...megint! :)

Itt megtudhatod ki játssza kedvenc szereplődet!

 

Szereplő Színész Magyar hang
Carly Shay Miranda Cosgrove Czető Zsanett
Samantha "Sam" Puckett Jennette McCurdy Laudon Andrea
Fredward "Freddie" Benson Nathan Kress Czető Ádám
Spencer Shay Jerry Trainor Tokaji Csaba
Gibby Gibson Noah Munck Bogdán Gergő (2. évadtól)

 

Carly Shay (Miranda Cosgrove)

Bár sok tekintetben ő is olyan, mint a nyolcadik osztályos lányok általában, Carly mégis érettebb legtöbb barátjánál, ráadásul vonzó módon az. Kicsit gyorsabban kellett felnőnie, mint kortársainak, mert szülei külföldi szolgálatban vannak a hadseregben, és így kénytelen furcsa, de szeretetre méltó 26 éves bátyjával, Spencerrel lakni. A trükkös helyzeteket, amik a tinilányokat általában kalamajkába keverik, Carly egészen ügyesen kezeli. Épp ezért barátai között általában ő az ésszerűség hangja.

Samantha "Sam" Puckett (Jennette McCurdy)

Carly legjobb barátja, a 13 éves, örökösen bajba keveredő lány mindig az igazgatói szobában köt ki valami balul sikerült attrakciónak vagy pimasz megjegyzésnek köszönhetően. Carly imádja Samet, aki őrült, vicces, kiszámíthatatlan és remek barát. Carly mindig megpróbál segítenek Samnek, hogy az elkerülje az újabb problémákat.

Fredward "Freddie" Benson (Nathan Kress)

Carly őrült rajongó szomszédja. Amióta csak az eszét tudja, Carly után epekedik, pedig tudja, hogy a lány csak a barátja akar lenni. Freddie igazi kütyümániás. Imádja a technika minden formáját, és csak az ő fejlesztéseinek köszönhető, hogy a srácok hétről hétre közre tudják adni webshowjuk újabb részeit. Habár Carly-ért bármit megtenne, Sammel egészen más a kapcsolatuk. Vele mindig hadilábon áll, mintha csak a saját nővérével civakodna naphosszat.

Spencer Shay (Jerry Trainor)

Carly habókos, excentrikus de végső soron felelősségtudó bátyja. Spencer egy törekvő művész, aki magára vállalta, hogy vigyáz a kishugára, amikor szüleiket a tengeren túlra szólította a katonai szolgálat. A házukból egyszerre műtermet és kiállítótermet varázsolt saját hóbortos szobrai számára. Habár Spencer kicsit tényleg fura, de mindig ott terem, ha Carly-nak szüksége van a segítségére.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

1239 Budapest Grassalkovich út 167\a

(Palotai Nikolett, 2012.04.20 09:03)

Szeretem az icarlyt kedvenc műsorom sam vicces carly tök jó freddy dögög. Kedves Carly! Mond meg Freddyinek nem akar a pasim lenni mikor jötök Magyaországra mikor szerepelhetek a műsorban?

 

 

Utolsó kép


ElérhetőségArchívum

Naptár
<< Március / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 42341
Hónap: 841
Nap: 23